Teltudlejning


Danmarks bedste Teltudlejning – Din tilfredshed er vores garanti.

Hos Sara Telte bestræber vi os altid på at forbedre din oplevelse, når det kommer til teltudlejning.

Vores virksomhed er i stand til at udføre alle former for teltarbejde i hele Danmark. Vi tilbyder 24 timers service, fordi vi værdsætter kundernes tryghed, som er vores garanti.

For at Sara Telte kan opfylde dit særlige ønske, tilbyder vi telte som fås fra 3 meter i bredden og helt op til 20m. Dybden på disse telte kan bygges uden begrænsninger.

Mange års erfaring med teltudlejning

Vores erfaring og ekspertise igennem årene baner vej for at tilbyde dig differentierede valgmuligheder på teltudlejning. Vi er teltleverandører for Roskilde festival, som er Danmarks største udendørs Festival. Vores navn er også et vigtigt brand iblandt familien Danmark, når der har været behov for party telte, konfirmationstelte, bryllupstelte og diverse udlejningstelte.

Vi tilbyder også telte til erhvervsrelaterede projekter, såsom håndværker telte, entreprenør telte og byggetelte.

Sortimentet af vores telte er meget bredt således, at vi har workshopstelte, udstillingstelte, eventstelte, både til store og små projekter med plads op til 12000 mennesker.

Da vi tilbyder vores service hele året rundt, har vi telte til personalefester og telte til julefrokoster, sålænge du har plads til opstilling af teltet.

Kort sagt tilbyder vi telte til alt mulige typer af arrangementer.

Udover det store teltsortiment tilbyder vi også inventar. Vores inventar er følgende; borde, stole, bord/bænkesæt, varme, service og m.m.

Vi ønsker dig en god fornøjelse med vores hjemmeside, og hvis du har yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte os her >

For mere info, bedes du vælge et af vores produkter som vist på venstre side af siden.

Lej dit party telte hos Sara Teltudlejning

Book dine inventar hos Sara Teltudlejning

Book dit eventtelte hos Sara Teltudlejning