Lagertelte


Mangler du lagertelte-opbevaringstelte?

Sara Teltudlejning tilbyder industrielle teltudlejnings løsninger såsom lagertelte-opbevaringstelte. Mangler du plads eller har flaskehalsproblemer, kan vi tilbyde hurtige og billige teltløsninger indenfor kort tidsperiode. Vi servicerer lagertelte i forskellige størrelser over hele Danmark.

Lagerteltes muligheder.

Vores udlejning af lagertelte er særligt velegnede under genopbygning eller bygning ekspansions projekter for eksisterende salgs områder eller som en midlertidig løsning i akutte situationer. Det kan eksempelvis være brand, vandskade eller noget helt andet, hvor der er behov for et lagertelt.

Vi kan fastgøre lagerteltene eller opbevaringsteltene på flere forskellige måder, alt efter hvilke muligheder der er. Primært fastgør vi teltene med passende pløk størrelser. Hvis dette ikke kan lade sig gøre på baggrund af skjulte rør eller kabler, så bruger vi metalklodser til at fastgøre opbevaringsteltet med.

Opbevaringsteltes konstruktion.

Opbevaringstelte har en struktur, som nemt og meget hurtigt kan rejses. Den høje kvalitet og stabile membraner anvendes til at lukke taget, gavl og siderne på teltet. Stellet på vores lagertelte er meget robuste og kraftige, hvilket gør at de midlertidige lagertalte kan stå udenfor i flere måneder uden det sker noget.

Teltets PVC er vand afvisende og nem at rengøre. Desuden hos Sara Teltudlejning bruger vi kun brandhæmmende PVC duge til vores telte.

Vores industri og lagertelte kan lejes for en kort eller længere periode – selv en ændring af placering kan nemt ordnes. Giv vores montører besked, om hvornår du ønsker at få det stillet op eller taget ned og evt. flyttet.

Info om lagertelte

Lagertelte – opbevaringstelte kan fås fra 3 til 20 meter i bredde og længde uden grænse.

For mere info bedes du udfylde kontakt formularen her på siden – eller ring venligst på tlf. +45 46 32 37 54

Eksempler på lagertelte – opbevaringstelte

Venligst opdater linket, hvis billederne ikke vises. Tak !